Updates for 04/28/2011

5 posts / 0 new
Last post
puravida's picture
puravida
Jedi Warrior
Offline
Joined: 09/01/2007
Visit puravida's Website

Just a couple of quick updates:

1. I spent 15 hours over the last few days tweaking the forum layout and making sure the site validates to XHTML standards. Hopefully this will not introduce new issues for users but was done in order to fix the "missing buttons" (Delete, Edit, Quote) on each post/comment when using the Chrome browser.

2. We finalized our new pricing model (in the works for 2 years) and will be rolling that out with the new billing system in 3-4 months (provided that all goes well with the migration). We will announce the new pricing model as we approach a launch date and moving to this new system is intended to drastically reduce billing issues while making it extremely simple to understand upgrades and complete checkout.

We have also been very busy, behind the scenes, fixing general & billing issues, while preparing the system for major upcoming changes. These changes will help us give back more to the community (both free and paying users).

STW001
Offline
Joined: 12/01/2009
Visit STW001's Website

Perhaps you introduced a number bug while "fixing general & billing issues."

I'm trying to upgrade, but it won't let me check out because there is not credit card number. However, there is no place in the form to enter the credit card number.

puravida's picture
puravida
Jedi Warrior
Offline
Joined: 09/01/2007
Visit puravida's Website

It doesn't look like there are any bugs in that area. I just clicked on "Upgrade" -> selected credit card as my payment method -> added PLUS to the cart. When I go to checkout, I see the credit card form and a place to enter the credit card number.

If you are somehow seeing something different, you will need to be very specific in the steps you took to get there. I need to be sure that you didn't click on "Pay with PAYPAL" or something like that.

Thanks.

STW001
Offline
Joined: 12/01/2009
Visit STW001's Website

I finally got it to work by using Firefox 4.0. The credit card section doesn't show up for me using IE 9. (I followed the same steps as you described.)

puravida's picture
puravida
Jedi Warrior
Offline
Joined: 09/01/2007
Visit puravida's Website

That's very odd.

I just tested using IE9 on win7 and Vista. Both of them showed the credit card form correctly.

Perhaps the problem is a security settings somewhere in your IE. In any case, glad you got it working with Firefox.

Best regards,

Brandon

ShrinkTheWeb® (About STW) is another innovation by Neosys Consulting
Contact Us | PagePix Benefits | Learn More | STW Forums | Our Partners | Privacy Policy | Terms of Use

Announcing Javvy, the best crypto exchange and wallet solution (coming soon!)

©2018 ShrinkTheWeb. All rights reserved. ShrinkTheWeb is a registered trademark of ShrinkTheWeb.