Updates for 03/27/2011 (Lock to Account Enforced)

111 posts / 0 new
Last post
frostiecuk
Offline
Joined: 03/04/2010
Visit frostiecuk's Website

Tested and all apears to be working both on Facebook & eMails. Will monitor usage to ensure nothing untoward happens on my account.

Thanks again!

national
Offline
Joined: 02/16/2011
Visit national's Website

Thanks Frank,

I'll feedback back to JV - Extensions.

Cheers.

g0dxilla's picture
g0dxilla
The Lizard King
Offline
Joined: 04/15/2008
Visit g0dxilla's Website

@national

The folks at JV-Extensions are already aware and working on integrating the Javascript Preview Verification method into their updates.

Best Regards

redflux (not verified)

Hi,

It still showing old images, how can get to display new image. i tried to remove cache.

Thanks

g0dxilla's picture
g0dxilla
The Lizard King
Offline
Joined: 04/15/2008
Visit g0dxilla's Website

@redflux

It looks like your wp-portfolio may have cached that error image. Try deleting one of the images showing the error from your thumbs cache folder.

FYI the same thing I said to national about free users will apply to you as well. The developer of WP-Portfolio is already working on the integration of the new Javascript Verification Method.

askmepc's picture
askmepc
Offline
Joined: 03/05/2011
Visit askmepc's Website

Hi,

I am not sure if I should worry about this but it has been over an hour since I added some new sites and the thumbs still say they are in the waiting.
Does this sometimes happen? The ones I added this morning popped right up.
I am using the
wp-portfolio plugin and you added my ip already and it was working. ( http://askmepc-webdesign.com/hub)

UPDATE- I just added another site and the thumb popped up instantly. The other two sites I added an hour ago are html websites, and the rest are WordPress sites, does that have something to do with it?

Thank you

puravida's picture
puravida
Jedi Warrior
Offline
Joined: 09/01/2007
Visit puravida's Website

Hello,

It is normal sometimes for free users (no guarantee on capture times). The queue was very high earlier but is coming back down now. I think it will be caught up in the next 1-2 hours and I did see your 2 requests pending. So at least they are in the queue and WP-Portfolio appears to be working for you.

Best regards,

Brandon

p.s. I remember back when I used to use Alexa's Thumbnail service and it would take an average of 7 days to capture a new site! Smile

askmepc's picture
askmepc
Offline
Joined: 03/05/2011
Visit askmepc's Website

I totally appreciate the free service you offer. I was wondering why the WordPress sites popped right up but the html sites are lagging.
I can actually create my own thumbnail for those if I need to.
I use the WP portfolio plugin for a directory for a non-profit and it is great. I just upload headshots and the bio's and then the non profit can also do it themselves.

gosdenj
Offline
Joined: 04/28/2010
Visit gosdenj's Website

Help, I'm confused as to how I get STW working again. I have a locked to account enforced, therefore I'm unsure what to do now.

puravida's picture
puravida
Jedi Warrior
Offline
Joined: 09/01/2007
Visit puravida's Website

Hello,

I just checked your account and see that "Lock to Account" is currently disabled. You have an IP address and a domain on your "Allowed Referrers" list, but you had the www. version of your domain listed. So the non-www. version would be blocked. Perhaps that was the problem? I have removed the www. from the listing and if you lock it down again, it should work for you.

Thanks,

Brandon

ShrinkTheWeb® (About STW) is another innovation by Neosys Consulting
Contact Us | PagePix Benefits | Learn More | STW Forums | Our Partners | Privacy Policy | Terms of Use

Announcing Javvy, the best crypto exchange and wallet solution (coming soon!)

©2018 ShrinkTheWeb. All rights reserved. ShrinkTheWeb is a registered trademark of ShrinkTheWeb.